Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim:Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+, në Van Hall Larenstein University, Holandë

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Afati i Aplikimit 11 Nëntor

Fusha e studimit:
Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, (Departamenti i Inxhinierisë së Mjedisit dhe Departamenti i
Hidroteknikës dhe Hidraulikës).

Studentët duhet të jenë të regjistruar në një program studimi në Fakultetin e Inxhinierisë
së Ndërtimit, viti i III Bachelor (ose më lart), ose Master.

Informacioni i plotë KETU