Kërko

Njoftim: Zhvillohet takimi me përfaqësues të programit gjerman

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Zhvillohet takimi me përfaqësues të programit gjerman

Data: 27 tetor

Vendi: “ AULA  MAGNA”

Ora: 9.00- 10.00

Ditën e Enjte, në orën 9.00- 10.00  në ambjentet e Fakultetit të Inxhinirisë së Ndërtimit, në sallën “ AULA  MAGNA” do të zhvillohet një takim i studentëve të UPT-së me përfaqësues të pogramit gjerman mbi mundësitë që ju jep ky program për të kryer internship në Gjermani.

Kjo praktikë profesionale zgjat tre deri në gjashtë muaj në një nga kompanitë lider gjermane, ku në fund do të keni mundësinë të zgjeroni njohuritë e fituara gjatë studimeve, t’i zbatoni ata në praktikë dhe të zbuloni se çfarë do të dëshironi të bëni në vazhdim.

Studentët e gjeneratës së ardhshme, të cilët do të jenë përfitues të bursave do të fillojnë praktikat e tyre më 1 Korrik 2023.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij takimi, për t’u njohur me këtë program prestigjioz, ku koordinatorja e programit do të jetë e gatshme të jape detaje për menyrën e aplikimit dhe për çdo pyetje që mund t;ju lined.

Për më tepër detaje klikoni këtu: