Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim – Webinar i ofruar nga ikubINFO.al

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë ikubINFO.al ju bëjmë me dije se në 29 korrik, ora 18.00 kompania zhvillon një webinar falas, i cili ka për qëllim të prezantojë studentët me mundësitë e karrierës në fushën GIS.

Studentet e interesuar mund te klikojne LINKUN