Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim – Urdhër nr. 413 date 24.09.2021 “Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit covid-19 për personelin e institucioneve arsimore dhe studentëve”

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Urdhër nr. 413 date 24.09.2021 “Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit covid-19 për personelin e institucioneve arsimore dhe studentëve”