Kërko

Njoftim: U zhvillua trajnimi i studentëve me temë “Dosja e karrierës”

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve të zyrave të këshillimit të karrierës së studentëve dhe në kuadër të bashkëpunimit të Universitetit Politeknik të Tiranës me Bashkinë Tiranë, në datat 13, 14, 15 dhjetor 2022, në ambjentet e Korpusit, në sallën “Silvano Pedrollo” këshilluesit e karrierës së Bashkisë Tiranë dhe stafi i këshilluesve të karrierës së UPT-së, zhvilluan trajnimin e studentëve me temë: “Dosja e karrierës”.

U trajnuan rreth 145 studentë nga Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe nga Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike.

Këto trajnime do të ndiqen nga të tjera në vazhdim me qëllim:

· Orientimin e studentëve drejt tregut të punës;

· Aftësimin e tye për të qenë sa më shpejt të punësueshëm; Ju lutemi të ndiqni në mënyrë të rregullt faqen zyrtare të universitetit www.upt.al;

për t’u informuar në lidhje me datat e ardhshme të këtyre trajnimeve.