Kërko

Njoftim: Trajnimi me teme: Dosja profesionale e karrieres. 

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Te dashur studente!

Uroj te jeni mire! 🙂
Ne vijim te takimeve tona ne auditore dhe prane stendes se Zyres se Keshillimit te Karrieres ne korridorin e UPT-se ku kemi promovuar sherbimet e zyres sone qendrore dhe neper fakultete dhe ne kuader te ketyre aktiviteteve po ju bej me dije se ne daten 9 maj, ne oren 13.00, ne sallen Silvano Pedrollo, ne katin  e dyte, ne rektorat, do te zhvillohet trajnimi me teme: Dosja profesionale e karrieres. 
Ky trajnim do te mbahet nga z. Visar Ademi, trajnues nderkombetar ne fushen e karrieres ne bashkepunim me stafin e karrieres.
Ashtu si ne e kemi diskutuar sebashku, Dosja profesionale e karrieres ka nje rendesi shume te madhe per punesimin dhe karrieren tuaj ne vazhdim.
Ju falenderoj shume te gjitheve per bashkepunimin dhe deshiren e mire qe keni treguar per tju afruar aktiviteteve te zyres sone.