Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim: Thirrje për mundësi Intershipi nga Urban Research Institute për degën Inxhinieri Mjedisi

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

URI ofron mundësin e ndjekjes së #intershipit për studentët e sapodiplomuar apo në ndjekje të studimeve në degët Inxhinieri Mjedisi/ Planifikim Urban apo fusha të ngjashme.

Kriteret që kërkohen:
✅ Të jetë në ndjekje të studimeve apo të jetë diplomuar në degët Inxhinieri Mjedisi/ Planifikim Urban.
✅ Të ketë njohuri të gjuhës angleze.
✅ Të ketë aftësi në përdorimin e programeve kompjuterike (MS Office).
✅ Të ketë aftësi në përdorimin e sistemit GIS.
✅Të ketë aftësi komunikuese dhe bashkëpunuese.

⏳ Kohëzgjatja e intershipit: 3 – 6 muaj

🗂 Dokumentat e kërkuar:
✅CV e kandidatit;
✅Një letër motivimi, që përshkruan arsyen e aplikimit pranë organizatës.

⏰Afati për aplikim: 31 tetor 2021

📍Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes adresës së email-it zvokopola@uri.org.al

LINK