Kërko

Njoftim: Takim pune ISCCE 2024: FIN-UPT dhe FIN-UP

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

 

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit në Universitetin e Prishtinës dhe Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, Universiteti Politeknik i Tiranës startuan organizimin e edicionit të dytë të konferencës ndërkombëtare studentore të inxhinierisë së ndërtimit ISCCE 2024.  Partneritet me një përvojë të pasur për studentët , duke nxitur shkëmbimin e njohurive në bashkëpunim. Synojmë qe kjo konferencë të shfaqë arritjet më të mira te inxhinierisë së ndërtimit!