Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim per studentet mbartes Hidroteknike dhe Gjeodezi

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Pershendetje, 
kete te shtune date 26.06.2021 ne oren 9 do te zhvillohet online provimi Bazat e Informatikes per studentet Hidroteknike dhe Gjeodezi Mbartes. !!

Duhet te me shkruani ne adresen b.karamani@gmail.com per rregjistrim.

Para se te hyni ne provim kujdes: 

– Adresa qe do te perdorni per te hyre ne provim eshte me domain @fin.edu.al.    
– Perditesoni profilin tuaj me nje foto. 

– Duhet te keni kompjuter dhe kamera.
Provimi fillon ne oren 9:00 dhe per kete arsye qe te behet procesi i apelit dhe kontrollit paraprak jeni te lutur te hyni ne provim ne oren 8:45 online. 
Per cdo gje mbetemi ne kontakt,

 Lektorja e Lendes, Brunela Karamani