Kërko

Njoftim: Për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, për aplikim për bursa, për studime në: Programme Structure RaVeN is a two-year Mining Engineering Master’s programme

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Ne kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe AGH University of Science and Technology, Poloni, hapet thirrja për aplikime për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës në programin e studimit: Programme Structure RaVeN is a two-year Mining Engineering Master’s programme.

Informacion i përgjithshëm:

Koha e studimit: 24 muaj, 4 semestra, 120 kredite, tetor 2023 – korrik 2025

Gjuha e studimit: Anglisht

Vendi i studimit: Cracow, Poloni (AGH University of Science and Technology) dhe Freiberg, Gjermani (Freiberg University of Mining and Technology).

Koha e aplikimit: Qershor – Shtator 2023

Studentët e interesuar janë të lutur të ndjekin INFO DAY, ditën e hënë, datë 12 Qershor, ora 13.00 – 14.30, duke u regjistruar në linkun: Home – ravenproject.

Për informacion të plotë, ju lutemi klikoni te: Home – ravenproject , si dhe te webi-I I UPT – sw upt.edu.al