Kërko

Njoftim: Për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, për aplikim për bursa, për studime në: Programme Structure RaVeN is a two-year Mining Engineering Master’s programme

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Ofrohen bursa studimi, për 24 muaj, 4 semestra, tetor 2023 – korrik 2025, në : Cracow, Poloni (AGH University of Science and Technology) dhe Freiberg, Gjermani (Freiberg University of Mining and Technology).

Koha e aplikimit: Qershor – Shtator 2023

Për informacion të plotë, ju lutemi klikoni te: Home – ravenproject

Studentët e interesuar mund të ndjekin online INFO DAY, në linkun:

https://www.eventbrite.com/e/raven-open-day-tickets-643094431757