Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim: Orari i ndryshuar Bachelor dhe Master

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Ne faqen kryesore Mësimdhënia – Orari Mësimor –

Ndryshimi i Fundit Datë 01.11.2021

Ndryshimi i Fundit Datë 08.11.2021

Ndryshimi i Fundit Datë 15.11.2021