Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim: Mbi Vaksinimin e Studentnëve

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Thirrje për të gjithë studentët e FIN të cilet nuk janë vaksinuar ende dhe kërkojnë të vaksinohen.

Nga data 11.10.2021 e në vazhdim kryhet vaksinimi në ambjentet pranë FTI (Fakulteti Teknologjisë së Informacionit), Holli kryesor,kati i parë, Orari 08:00-16:00

Gjithashtu nga data 11.10.2021 deri me date 15.10.2021 kryhet vaksinimi ne hollin kryesor pranë FIN-FAU orari 09:00-14:00

Me karte Identiteti

Vaksinat e mundura janë:

  • AstraZeneca
  • Sinovac