Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim mbi regjistrimin e studenteve mbartës dhe përserites

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo
Pershendetje, 
Rregjistrimi i studenteve mbartes dhe perserites ne provimin online per lendet bazat e informatikes dhe matematike e aplikuar, gjuhe programimi do te behet ne adresen b.karamani@gmail.com.
Mos harroni te kontrolloni kredencialet me domain fin.edu.al dhe passwordin. 
Suksese dhe gjthe te mirat.