Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

NJOFTIM MBI PAJISJEN ME KARTË STUDENTI

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E FAKULTETIT TË INXHINIERISË SË NDËRTIMIT SE APLIKIMI PËR KARTË STUDENTI DO TË MUNDËSOHET KËTU NË FAKULTET DITËN E MARTË DHE TË MËRKURË NGA ORA 08:30-12:30

(VENDI: HOLLI HYRËS, KATI I PARË