Kërko

Njoftim: Kërkesë për punësim nga Kontakt SHPK

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Kontakt SHPK po kerkon te zgjeroje departamentin e Inxhinierise. Jane hapur pozicionet e meposhtme per Pune me kohe te plote dhe Internship per :

1. Inxhinier Ndertimi

2. Inxhinier Elektrik

3. Inxhinier Hidro

4. Gjeodet

5. Inxhinier Kostoist

6. Inxhinier Ekonomik

7. Inxhinier Mekanik

Per kedo qe eshte i interesuar te aplikoje me nje CV ne adresat e email-it : info@kontakt.al ; borana.karaj@kontakt.al

Adresa : Rr. Pasho Hysa, Ali Dem, Tirana (Kompleksia Mangalem 21, Ali Demi)

Orari i punes : 7:30-16:00, Hene-Shtune

Per cdo pyetje apo informacion me te detajuar te kontaktojne Burime Njerezore : 0692977742