Kërko

Njoftim: Kërkesë për Pozicione të lira Pune pranë Kontakt Shpk

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo
Kontakt SHPK po kerkon te zgjeroje departamentin e Inxhinierise. Jane hapur pozicionet e meposhtme per Pune me kohe te plote dhe Internship per :
1. Inxhinier Ndertimi (5 poste )
2. Inxhinier Mekanik  (2 poste )
3. Inxhinier Hidro  ( 2 poste )
4. Gjeodet (2 poste )
 
5. Inxhinier Kostoist (2 poste )

Per kedo qe eshte i interesuar te aplikoje me nje CV ne adresat e email-it : info@kontakt.al ; borana.karaj@kontakt.al

Adresa : Rr. Pasho Hysa, Ali Dem, Tirana (Kompleksia Mangalem 21, Ali Demi)

Orari i punes : 7:30-16:00 cdo dite Hene-Shtune

Per cdo pyetje apo informacion me te detajuar te kontaktojne Burime Njerezore : 0692977742