Kërko

Njoftim: Internship & Punësim

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Studentët e UPT-së, të interesuar për internship dhe punësim, mund të paraqiten në fashën e dedikuar për takime dhe intervistapune me mbi 50 kompanitë e pranishme në Panairin “Work &Study 2024” në Pallatin e Kongreseve, data prill,ora 11:00.

Mos harroni të merrni CV-në tuaj me vete!

Mos mungoni!