Kërko

Njoftim: Hapet thirrja për pjesëmarrje aktive apo pasive në “Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Studentore në Inxhinierinë e Ndërtimit – ISCCE 2024”

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit në Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe Universiteti Politeknik i Tiranës, shpallin zyrtarisht të hapur thirrjen për pjesëmarrje aktive apo pasive në “Konferencën e Dytë Ndërkombëtare Studentore në Inxhinierinë e Ndërtimit – ISCCE 2024”, që këtë vit do të mbahet në ambientet e Fakultetit Teknik në Prishtinë. Me datat 25, 26 dhe 27 Prill 2024, do të jemi bashkë me të gjithë kontribuesit e shkencave të inxhinierisë së ndërtimit, për t’i dhënë formë zhvillimit akademik të studentëve të së sotmes dhe profesionistëve të së ardhmes. Ju lutemi vini re se afati i fundit për dorëzimin e abstrakteve është 23 Shkurt 2024. Informacione më të detajuara i gjeni në faqen zyrtare të konferencës (www.iscce.uni-pr.edu) ose duke na kontaktuar në secretariat.iscce2024@uni-pr.edu.

‐———————————-

The Faculty of Civil Engineering at the University of Prishtina and the Polytechnic University of Tirana officially announce the call for participation in the “Second International Student Conference in Civil Engineering – ISCCE 2024”, which this year will be held in the premises of the Faculty of Technical Sciences in #prishtina . On April 25, 26 and 27, 2024, we gather with all contributors and stakeholders of #civilengineering sciences, to shape the academic development of today’s students and future professionals. Please note that the deadline for abstract submission is 23 February 2024. You can find more detailed information on the official website of the conference (www.iscce.uni-pr.edu) or by contacting us at secretariat.iscce2024@uni-pr.edu.