Kërko

Njoftim: Hapet thirrja për mobilitete stafi të UPT-së, në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Université de Poitiers, Francë.

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

 

Në kuadër bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Université de Poitiers, publikohet thirrja për mobilitet për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës në Université de Poitiers, Francë.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i fundit i aplikimit është 15 dhjetor 2022, ora 12.00.