Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim: Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh të FIN,në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus+,në AGH University of Science and Technology, Poloni

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është shtyrë thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, në AGH University of Science and Technology, Poloni.

Për më shumë informacion klikoni ketu

AFATI I DOREZIMIT 29.NENTOR.2021