Kërko

Njoftim: Hapet thirrja për mobilitete (bursa) studentësh , në kuadër të Marrëveshjes KA1, të Programit Erasmus + në Universitetin e Trentos, Itali (Università degli Studi di Trento)

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Në kuadër të Marrëveshjes KA1 bilaterale, të Programit Erasmus +, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete, për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave dhe Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, në Universitetin e Trentos. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati për dorëzimin e dokumentacionit, pranë Drejtorisë së Komunikimit dhe Koordinimit është 10 nëntor 2022, ora 12.00.