Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Kërko

Njoftim- Hapet Thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi akademiktë Universitetit Politeknik të Tiranës,në Universitetin e Poitiers,në Ecole Nationale Supérieure D’ingénieurs De Poitiers (ENSIP), Francë.

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printo

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikimepër bursa për mobilitete, për studentë dhe staf akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës, nëUniversitetin e Poitiers, në Ecole Nationale Supérieure D’ingénieurs De Poitiers (ENSIP), Francë

Informacionin dhe mënyrën e aplikimit e gjeni me poshte: