Kërko

Njoftim: Hapet thirja per konferencen nderkombetare te studenteve 2024

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Hapet thirja per konferencen nderkombetare te studenteve 2024 e cila do te organizohet nga Universiteti i Prishtines, Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit dhe Universiteti Politeknik i Tiranes, Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit

Per me shume info klikoni linkun

https://iscce.uni-pr.edu/