Kërko

Njoftim: Ftesë për studentët e interesuar për të marrë pjesë në aktivitete sportive

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Shoqata Sportive e Universitetit Politeknik të Tiranës më 28 tetor, ora 10.00, në Pallati i Sportit ”Asllan Rusi” fton të gjithë studentët e interesuar të marrin pjesë në ceremoninë e hapjes së Turneut Universitar të Tiranës (me pjesëmarrjen e 12 universiteteve publike dhe jopublike).

Gjithashtu të gjithë studentët e interesuar për t’u aktivizuar në disiplinat:

· Volejboll femra

· Futsal meshkuj

· Basketboll meshkuj të kontaktojnë në adresën e e-mail: tspahiu@upt.al

Për t’u njohur me shorteun e Turneut Universitar të Tiranës klikoni këtu.