Kërko

Njoftim: Ftesë për pjesëmarrje në stendën për rekrutim studentësh për internship nga kompania ” 7 Consulting”,

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Në kuadër të rekrutimit të studentëve për intership nga kompania 7 Consulting organizon një stendë për informacion, për studentët, në ditët, E Enjte, E Premte, në datat 26, 27 Maj në orën 10:00-12:00, në hollin e Fakultetit të Inxhinerisë së Ndërtimit.

Studentët do të njihen me zyrën e tyre, me mundësinë intership dhe nëse do të keni interes mund  të aplikoni.

Linku I webit të kompanisë është: https://7cons.com/