Kërko

Njoftim: Simpozium Ndërkombëtar ” Kodet e Projektimit të Digave dhe Siguria Sizmike e tyre”

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Datë 15 Dhjetor 2023, pranë ambienteve të Akademisë së Shkencave.

Posteri V4
Symposium Programme 15 Dhjetor 2023_English-(P)