Kërko

Njoftim: Bashkëpunim me Fakultetin e Ndërtimtarisë të Universitetit i Prishtinës “Hasan Prishtina

Email
WhatsApp
LinkedIn
Printo

Fakulteti i Inxhinerisë së Ndërtimit organizoi, një takim me “.

Takimi u zhvillua në ditën e Premte, në datën 27 Maj 2022, në orën 13:00-14:00, në Sallën Aula Magna të Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit.

Stafi akademik dhe nje pjese e administrates se Fakultetit të e Ndërtimtarisë erdhën për një vizitë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit të UPT-së.

Vizita kishte për qëllim gjetjen e mundësisë së lidhjeve ose bashkëpunimeve direkte të stafit akademik – profesor-profesor, asistent- asiste dhe administratë-administratë.