Njoftim: Për studentët që do mbrojnë Diplomën

Njoftohen të gjithë studentët që do mbrojnë Diplomen dhe shlyejne Provimin e formimit në sezonin Qershor 2021 se duhe të dorzojnë në Sekretarine Mësimore dokumentacionin e mëposhtem: – Fotokopje Karte ID ku të shënohet dhe adresa e email, nr. i celularit dhe viti i fillimit të studimeve. – Çertifikatë familjare të shkarkuar në e-Albania – […]

Njoftim mbi regjistrimin e studenteve mbartës dhe përserites

Pershendetje, Rregjistrimi i studenteve mbartes dhe perserites ne provimin online per lendet bazat e informatikes dhe matematike e aplikuar, gjuhe programimi do te behet ne adresen b.karamani@gmail.com. Mos harroni te kontrolloni kredencialet me domain fin.edu.al dhe passwordin. Suksese dhe gjthe te mirat.

Njoftim per studentet mbartes Hidroteknike dhe Gjeodezi

Pershendetje, kete te shtune date 26.06.2021 ne oren 9 do te zhvillohet online provimi Bazat e Informatikes per studentet Hidroteknike dhe Gjeodezi Mbartes. !! Duhet te me shkruani ne adresen b.karamani@gmail.com per rregjistrim. Para se te hyni ne provim kujdes:  – Adresa qe do te perdorni per te hyre ne provim eshte me domain @fin.edu.al.    – Perditesoni profilin tuaj […]