Njoftim- Hapet Thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi akademiktë Universitetit Politeknik të Tiranës,në Universitetin e Poitiers,në Ecole Nationale Supérieure D’ingénieurs De Poitiers (ENSIP), Francë.

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikimepër bursa për mobilitete, për studentë dhe staf akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës, nëUniversitetin e Poitiers, në Ecole Nationale Supérieure D’ingénieurs De Poitiers (ENSIP), Francë Informacionin dhe mënyrën e aplikimit e gjeni me poshte:

Njoftim – Webinar i ofruar nga ikubINFO.al

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë ikubINFO.al ju bëjmë me dije se në 29 korrik, ora 18.00 kompania zhvillon një webinar falas, i cili ka për qëllim të prezantojë studentët me mundësitë e karrierës në fushën GIS. Studentet e interesuar mund te klikojne LINKUN

Njoftim: Zhvillohet Workshop ERASMUS+,GEOBIZ

“Sfidat dhe metodat inovative tëbashkëpunimit ndërmjet Universitetit dhe Biznesit për nevojat e tregut të punës”. Në mjediset e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, në kuadër të Programit Erasmus+, Geobiz, nga UPT dhe partnerët e projektit. në datën 30.06.2021, u zhvillua Workshop-i “Sfidat dhe metodat inovative të bashkëpunimit ndërmjet universitetit dhe biznesit për nevojat e tregut […]

NJOFTIM- Konkursi i Ideve të Biznesit

Konkursi i Ideve të Biznesit nga B4Students, mbështetur nga Grupi BALFIN. Përmes këtij konkursi ne synojmë të kontribuojmë në vetëpunimin e studentëve duke ofruar mbështetje për ata që kanë dëshirë dhe vullnet për të ndërtuar biznesin e tyre, si më poshtë:   Grant deri në 5000 euro (për 3 aplikimet më të vlerësuara) Kreditim preferencial në Tirana Bank (mundësi […]

Njoftim – U zhvillua Panairi “Work & Study 2021”

Universiteti Politeknik i Tiranës mori pjesë në Panairin “Work & Study 2021”. Ky eveniment, një markë e kthyer tashmë në traditë, zhvilluar në datat 29 maj – 1 qershor 2021, u organizua nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit Sportit dhe Rinisë. Pjesë e Panairit ishin institucionet publike dhe […]

Projekti GRADUA

Projekti GRADUA do të mbështesë Universitetet Shqiptare duke implementuar një model të integruar të kërkesës bazuar në bazën e të dhënave të të diplomuarve nëpërmjet: mbledhjes së të dhënave për performancën e të diplomuarve; lehtësimin e bashkëpunimit midis IAL-ve dhe biznesit; lehtësimin e vendosjes së të diplomuarve në tregun e punës. Zbatimi i këtij projekti […]