Njoftim mbi datat e Provimeve

Meqe sezoni i posaçem eshte deri me daten 17 Maj 2021( e hene), te gjitha provimet e dates 15 Maj 2021 (e shtune), do te kalojne diten e hene me 17 Maj sipas te njejtit orar ( pervec Mekanikes racionale 2 dega Hidroteknike qe do zhvillohet ne oren 13 ne klasen B112). Më poshtë datat […]

“Fondi Shqiptar i Zhvillimit” shpall thirrjen për praktikantë për studentë të nivelit master

Fondi Shqiptar i Zhvillimit është organizatë zhvillimore që i përgjigjet sfidave dhe partnerëve të saj në funksion të zhvillimit të qëndrueshëm të vendit. Themeluar që në vitin 1993, FSHZH ka një përvojë 25- vjeçare zhvillimin e infrastrukturës, urbanizimit, turizmit dhe bashkëpunimit ndërkufitar. Besueshmëria, transparenca, efektiviteti dhe  qëndrueshmëria janë parimet që udhëheqin Fondin Shqiptar të Zhvillimit […]