Njoftim: Pranimet ne ciklin e dytë master i shkencave dhe profesional

Pranimet ne ciklin e dyte master i shkencave dhe profesional do te jene nga data 08.10.2021-18.10.2021 Procedurat e pranimit dhe te regjistrimit te kandidateve qe aplikojne per transferim te studimeve dhe per program te dytë studimi, ne programet e ciklit te dyte te studimeve do te jene nga data 25.10.2021-04.11.2021 Kandidati qe aplikon per pragramin […]

Njoftim: Mbi proçedurat e pranimit dhe të regjistrimit të kandidatëve që aplikojnë për transferim të studimeve dhe për program të dytë studimi

Proçedurat e pranimit dhe të regjistrimit të kandidateve që aplikojne per transferim të studimeve dhe për programe te dyte studimi, në programet e ciklit te pare të studimeve ,aplikimi dhe regjistrimi nga Republika e Kosovës, kandidateve me origjinë Shqiptare nga Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Presheva,Medvegja dhe Bujanovci. Kandidateve me statusin e personit me […]

Njoftim- Hapet Thirrja për mobilitete (bursa) studentësh dhe stafi akademiktë Universitetit Politeknik të Tiranës,në Universitetin e Poitiers,në Ecole Nationale Supérieure D’ingénieurs De Poitiers (ENSIP), Francë.

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikimepër bursa për mobilitete, për studentë dhe staf akademik të Universitetit Politeknik të Tiranës, nëUniversitetin e Poitiers, në Ecole Nationale Supérieure D’ingénieurs De Poitiers (ENSIP), Francë Informacionin dhe mënyrën e aplikimit e gjeni me poshte:

Njoftim mbi Orarin e Provimeve të Vjeshtës 2020-2021

 Ne rast se do kete ndryshime do i pasqyrojme ne ditet ne vazhdim. Ju urojme Suksese Ndryshim ne Bachelor Date 18.08.2021  Ndryshim Date 30.08.2021 Bachelor ne Degen Ndertim kane ndryshuar lendaTeknologji ndertimi  nga ora 9 ka shkuar ne oren 11Fizike Teknike ka ardhur ne daten 11

Njoftim – Webinar i ofruar nga ikubINFO.al

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë ikubINFO.al ju bëjmë me dije se në 29 korrik, ora 18.00 kompania zhvillon një webinar falas, i cili ka për qëllim të prezantojë studentët me mundësitë e karrierës në fushën GIS. Studentet e interesuar mund te klikojne LINKUN

Njoftim: Për studentët që do mbrojnë Diplomën

Njoftohen të gjithë studentët që do mbrojnë Diplomen dhe shlyejne Provimin e formimit në sezonin Qershor 2021 se duhe të dorzojnë në Sekretarine Mësimore dokumentacionin e mëposhtem: – Fotokopje Karte ID ku të shënohet dhe adresa e email, nr. i celularit dhe viti i fillimit të studimeve. – Çertifikatë familjare të shkarkuar në e-Albania – […]

Njoftim: Zhvillohet Workshop ERASMUS+,GEOBIZ

“Sfidat dhe metodat inovative tëbashkëpunimit ndërmjet Universitetit dhe Biznesit për nevojat e tregut të punës”. Në mjediset e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit, në kuadër të Programit Erasmus+, Geobiz, nga UPT dhe partnerët e projektit. në datën 30.06.2021, u zhvillua Workshop-i “Sfidat dhe metodat inovative të bashkëpunimit ndërmjet universitetit dhe biznesit për nevojat e tregut […]

Njoftim mbi regjistrimin e studenteve mbartës dhe përserites

Pershendetje, Rregjistrimi i studenteve mbartes dhe perserites ne provimin online per lendet bazat e informatikes dhe matematike e aplikuar, gjuhe programimi do te behet ne adresen b.karamani@gmail.com. Mos harroni te kontrolloni kredencialet me domain fin.edu.al dhe passwordin. Suksese dhe gjthe te mirat.