Njoftim – U zhvillua Panairi “Work & Study 2021”

Universiteti Politeknik i Tiranës mori pjesë në Panairin “Work & Study 2021”. Ky eveniment, një markë e kthyer tashmë në traditë, zhvilluar në datat 29 maj – 1 qershor 2021, u organizua nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit Sportit dhe Rinisë. Pjesë e Panairit ishin institucionet publike dhe […]