Përgjegjësat e departamenteve në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit

NrKualifikimi shkencor Emër Mbiemër DepartamentiE-mail
4Prof.Asoc.NeritanShkodraniKonstruksioneve të Ndërtimit dhe Infrastrukturave të Transportitneritans@yahoo.com
3Prof.Asoc.HektorCullufiMekanikës së Strukturavehektor_cullufi2000@yahoo.com
1Prof.Dr.AgimSelenicaHidraulikës dhe Hidroteknikësaselenica@hotmail.com
2Prof.Asoc.GëzimGjataGjeodezisëg.gjata2@gmail.com
5Prof.Dr.TaniaFloqiInxhinierisë së Mjedisitfloqitania@yahoo.com